Cautare

5359 de rezultate pentru "rezultate la titularizare 2009 minciunescu alin" (2.66 secunde)
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Ieri, 07.12.2010, procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si ofiterii Directiei Generale Anticoruptie au prins in flagrant un politist bucurestean in timp ce primea 2.000 lei din suma de 8.700 euro pretinsa de la un cetatean pentru a propune solutia de neincepere a urmaririi penale intr-un dosar penal.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
760, din 12 noiembrie 2012, dupa ce a fost adoptata de deputati la final de octombrie și de senatori in septembrie. Principala modificare se refera la reinnoirea permisului auto care se va face in urma vizitei medicale.
Alin Galatescu vorbeste despre relatia pe care o are cu fosta sotie, fiica lui dar si daca planuieste sa se casatoreasca din nou.
Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta. ... echipajul si l-a ales singur, cu ciungii, ologii, tradatorii si secunzii slabi pusi la carma Romaniei.
La ea nu se poate ajunge decat printr-o schimbare radicala a filosofiei de guvernare, pe care PSD o propune tuturor romanilor, ca proiect pentru constructia unei noi societati. ... masurile de rationalizare a cheltuielilor trebuie sa fie completate de masuri de crestere a veniturilor la buget.
• Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania. ... 11 deschideri de hipermarketuri (investitii estimate la peste 150 mil. ... Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008.
Ultimele declaratii ale prefectului Liviu Brailoiu, referitoare la retrocedarile din Grindul Chituc - comuna Corbu, nu au ramas fara riposta din partea viitorului fost sef al Oficiului pentru Cadastru si Publicitate Imobiliara, Ionel Spataru.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
Acestea ii vizeaza in principal pe votantii tineri, avand continuturi si caracteristici specifice, iar principalul mesaj il constituie data alegerilor si impactul deciziilor parlamentului in viata de zi cu zi a europenilor.In plus, fata de site-ul special dedicat alegerilor, lansat in ianuarie 2009, Parlamentul European a creat acum un profil pe Facebook (care inregistreaza mai mult de 175 de milioane de utilizatori) si altul pe MySpace (peste 250 de milioane de utilizatori).
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara.
Comunitatea internationala a recunoscut ca violenta in familie reprezinta un fenomen grav, care afecteaza drepturile fundamentale ale omului, dreptul la viata, libertate, demnitate, integritate fizica si psihica.
Un deputat a fost atat de scrupulos, incat si-a trecut si banii pe care i-a primit la nunta. ... Nici unul dintre cei 15 parlamentari nu s-a dedulcit din 2009 pana in prezent la banii proveniti din contracte semnate cu statul sau cu societati comerciale detinute de stat.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
O demitere a ministrului mediului ar putea duce la iesirea UDMR de la guvernare O suspendare a ministrului Laszlo Borbely, anchetat de DNA pentru trafic de influenta, ar putea insemna sfarsitul coalitiei de guvernare.
Nu avem motive de ingrijorare, pentru ca desi avem o majoritate uriasa, nu a scapat haturile in populisme, sa arunce cu banii de la buget (...) Eu va pot spune ca premierul a fost un partener corect in relatia cu mine in tot acest proces.
google-analytics.com